Een persoonlijk advies

Bij Janssen geven wij een persoonlijk advies de hoogste prioriteit. Wij zijn van mening wij niet een deugdelijke offerte uit kunnen brengen zonder wij de situatie persoonlijk hebben gezien, beoordeeld en u van de nodige informatie hebben voorzien. Elke situatie is tenslotte uniek.

Hoe gaan wij ter werk?

Wanneer u meer wilt weten over zonnepanelen, uw situatie wilt laten beoordelen of een offerte wilt aanvragen kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Na een afspraak te hebben gemaakt en u eventueel al van informatie te hebben voorzien zal de adviseur langs komen voor een beoordeling.

De beoordeling.

Tijdens deze beoordeling wordt gekeken naar de geschiktheid van een zonnestroom systeem voor uw dak. Ook wordt en gekeken naar de elektrische installatie die aanwezig is en naar de mogelijkheden voor installatie van de omvormer. Tijdens de beoordeling is het handig een aantal gegevens ter inzage of als kopie klaar te hebben liggen:

- Jaarlijkse energieverbruik of een kopie van de energierekening
- Eventueel de afmetingen van het dak of een kopie van bouwtekeningen mochten deze beschikbaar zijn
- Wanneer u al eens van een andere partij een offerte voor zonnepanelen heeft gehad kunnen wij deze beoordelen

Tijdens het gesprek met de adviseur zullen verschillende mogelijkheden in systemen worden doorgenomen. Afhankelijk van uw wensen zullen deze worden verwerkt in een offerte. De gehele beoordeling en de offerte zijn vrijblijvend!

De offerte

Aan de hand van de beoordeling zal onze adviseur een offerte uitbrengen. Hierin zullen een of meerdere opties worden voorgelegd welke het best aansluiten op uw situatie. In de offerte is aan de hand van de door u aangeleverde informatie een berekening gemaakt hoeveel u kunt besparen met een zonnestroom systeem. Wanneer u over wilt gaan tot het plaatsen van een zonnestroomsysteem of nog vragen heeft kunt u terecht bij uw adviseur.

Vraag hier uw persoonlijke advies aan met een van onze adviseurs.

Posted in: zonnepanelen