Elektro

Schakelmateriaal
Van dimmer of schakelaar voor de verlichting tot kinderbeveiliging op de stopcontacten. Schakelmateriaal is er in alle vormen en kleuren in inbouw en opbouw maar verschil is er van merk tot merk. Veel gebruikte merken door ons zijn Jung en Gira welke wij tevens op voorraad hebben. Ook is domotica sturing op het schakelmateriaal mogelijk voor dagelijks gebruik. Jung en Gira gebruiken hiervoor het KNX systeem dat bestuurbaar is via de Ipad. Kom langs voor meer informatie of kijk voor mogelijkheden op de site van Jung en Gira.

handschoenen-janssen-elektro-foto
elektroden

Telecom
Ondanks de grote groei van mobiele telefonie in de afgelopen jaren is de vaste telefoonlijn nog lang niet verdwenen bij particulieren en bedrijven. Van enkele aansluiting tot systemen met telefooncentrale, Janssen ETB regelt het. Samen met partners zorgen wij voor levering en installatie van compleet nieuwe installaties of modificatie van bestaande systemen. Ook IP-bellen is hierbij een optie.

TV, Geluid en Multimedia
Beeld en geluid ontbreken in bijna geen seconden meer in ons dagelijks leven. Belangrijk is hierbij juiste afstelling van de diverse systemen zodat er optimaal gebruik kan worden gemaakt van de functies. Van het maken van een aansluitpunt van een TV op de slaapkamer tot complexe beeld en geluid installaties in bedrijven, Janssen ETB regelt het. Ook voor Sonos-systemen en Spotify met besturing via telefoon of tablet kunt u bij ons terecht.

Verlichting
Van kleine verlichting in huis tot grote verlichtingsinstallaties rondom de voetbalvelden, verlichting is overal.
Meeste elektra storingen in huis en op werk vinden hun aard in de verlichting. Kwalitatief hoog materiaal en juiste aansluiting hiervan is dus cruciaal. Duurzame verlichting is de trend van het moment. LED verlichting en spaarlampen zijn niet meer weg te denken als huidige verlichting maar dienen wel op de juiste wijze gebruikt te worden om hun efficiëntie te houden. Voor meer informatie over hoe u meer kunt besparen op uw energierekening door gebruik te maken van deze lichtbronnen kunt u bij ons terecht.
Kijk voor standaard verlichting en de laatste trends op de site van Lagotronics of download direct de gehele catalogus.

overleg-janssen-elektro-tafel

Noodverlichting
Vaak vergeten maar cruciaal bij panieksituaties is noodverlichting. Daarnaast is het zo dat volgens de normeringen NEN 6088, NEN-EN 1838 en de ARBO-wetgeving bijna alle gebouwen moeten worden voorzien van noodverlichting. Hierbij vraagt brandweer vaak om een jaarlijks keuringsrapport van lampen en accu om werking te garanderen. Na installatie van noodverlichting bieden wij u standaard een onderhoudscontract aan. Ook bij bestaande installaties kunnen wij keuringen uitvoeren, eventueel aanpassen aan de huidige normering en een keuringsrapport opmaken.

Noodverlichting