Zonnepanelen

Zonne Energie
Wij zijn gespecialiseerd in montage en installatie van zonnepanelen. Service, kwaliteit, flexibiliteit en altijd een goed advies zijn de sleutelwoorden waar we voor staan. We werken met een hecht team en houden vast aan persoonlijk contact tussen ons en u als klant. De korte lijnen binnen onze bedrijfsstructuur zorgen ervoor dat wij snel kunnen schakelen en daardoor oplossingsgericht kunnen werken. Lees meer »

Historie
Janssen Elektrotechniek is al vele jaren actief in deze sector. Deze kennis en deskundigheid is nu gebundeld in Janssen Elektrotechniek & Beveiliging.

Door onze jarenlange ervaring in deze markt, maakt dat wij als Janssen Elektrotechniek & Beveiliging altijd beschikken over de nieuwste innovaties met betrekking tot zonne energie. Hierdoor beschikken wij over veel technische kennis waarmee wij zowel onze zakelijke als particuliere klanten ontzorgen. Janssen gaat slagvaardig te werk en is in staat om u als klant het allerbeste te leveren op het gebied van zonnepanelen en zonneboilers inclusief monteren en installeren. Ofwel wij leveren het hele zonne energie pakket van A tot Z!

After sales
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit houdt dus in dat wat wij ook monteren en afleveren goed is en wij trots zijn op ons werk. En we streven naar volle tevredenheid van onze klanten. Maar mocht u onverhoopt toch vragen/klachten of mankementen hebben na oplevering dan zullen we dit snel en vakkundig voor u oplossen. Want we blijven mensen…
Lees meer »

Zonnepanelen
Iedereen is er inmiddels wel van overtuigd dat zonne energie de grootste duurzame energiebron is. Zonnepanelen op daken zijn een vertrouwd beeld in de maatschappij geworden, zowel bij bedrijven als particulieren. Steeds vaker wordt gekozen voor duurzame energie. De kwaliteit van zonnepanelen is sterk verbeterd en dat geldt ook voor het rendement. Door een steeds langere levensduur in combinatie met een drastische prijsverlaging is zonne energie betaalbaar geworden voor iedereen.

Zonnepanelen maken gebruik van de kracht van de zon. Met het verschil dat zonnepanelen alleen geschikt zijn voor het opwekken van elektriciteit.

Door de toegenomen populariteit van zonnepanelen is het aanbod enorm en staat het internet vol goedbedoelde tips en adviezen. Dit maakt het moeilijk om te kiezen. Vragen rijzen welke zonnepanelenmeest geschikt zijn. Of op welke milieuvriendelijke en energiebesparende manier het hoogste rendement wordt behaald. En dan komt u ook allerlei nieuwe termen tegen zoals thermische energie of Photo Voltage energie (PV). U vraagt zich dan af wat is dit eigenlijk en wat zijn de verschillen. Wij van Janssen Elektrotechniek & Beveiliging zetten het allemaal voor u op een rij, zodat u direct kunt zien wat de verschillen en sterke punten zijn. Immers, met Janssen Elektrotechniek & Beveiliging maakt u de beste keuze.

Voorbeeld
10 panelen met een kWp van 300 per paneel hebben een totaal van 3000kWp. Met een omrekenfactor van -/- 10% zal uiteindelijke gemiddeld 2700 kWh worden geproduceerd.
Wij leveren zonnepanelen tot wel 385WP

Omrekenfactor
De omrekenfactor wordt gebruikt omdat de werkelijke omstandigheden ( zoninstraling, temperatuur en luchtdruk ) in Nederland net wat afwijkt van de standaard test condities.

Merken
Wij werken met de zonnepanelen merken JA Solar en LG Solar. De onder constructie is van ClickFit, Van der Valk en Chicko. De omvormers zijn van Solar Edge, Fronius, SMA, Goodwe en Huawei. Onze servicepartners zijn Solar Compleet Noordwijk en Energiewacht (onderdeel van Essent)

overleg-janssen-elektro-tafel

Advies op maat
Hoewel zonnepanelen een relatief oude technologie betreffen hebben de toepassing en ontwikkeling hiervan een inhaalslag gemaakt sinds 1998. Als specialisten en technici van Janssen Elektrotechniek & Beveiliging zijn wij bekend met alle typen dakbedekking en beperkende situaties.

Onze praktische instelling en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat wij voor elk probleem een oplossing vinden. Janssen Elektrotechniek & Beveiliging denkt met u mee en legt de lat hoog als het gaat om het leveren van hoogwaardige kwaliteit. Zowel particulieren als bedrijven kunnen altijd rekenen op een goed advies, ook als een opdracht te weinig rendement voor u oplevert, zeggen wij dit eerlijk. Het doen van vage beloftes past niet bij Janssen Elektrotechniek & Beveiliging. Wij houden liever vast aan een eerlijk en constructief advies dat wordt afgezet tegen de beste kwaliteit. Het leveren van maatwerk in elke situatie is waar Janssen Elektrotechniek & Beveiliging voor staat.

Elektrotechnische installatie
Alleen het plaatsen van zonnepanelen is niet voldoende. De door UV instraling opgewekte elektriciteit, die gelijkstroom wordt genoemd, moet immers eerst met behulp van een zogenaamde omvormer worden omgezet in wisselstroom die wel rechtstreeks bruikbaar is op de bestaande elektrische binneninstallatie.

Omvormers zijn er in allerlei typen. Het is daarom van belang de juiste omvormer te kiezen. Elke situatie is weer anders en bij de aanschaf moet worden gelet op een aantal factoren. Bijvoorbeeld het aantal zonnepanelen en de verwachte opbrengst. Vanuit Janssen Elektrotechniek & Beveiliging helpen wij u bij het kiezen van een omvormer die het meeste rendement oplevert en het beste past in het gekozen systeem. Elke situatie wordt door ons afzonderlijk bekeken. Lees meer »

janssen_images_980x980_11

Montage – Legservice
Een persoonlijke benadering en een advies op maat gerelateerd aan de beste kwaliteit en service is bij Janssen Elektrotechniek & Beveiliging ook van toepassing op montage en legsservice. We staan open voor alle varianten. Want al staan we aan de top als het gaat om hightech en moderne materialen en technieken, we geloven nog steeds rotsvast in de vertrouwde normen en waarden waarbij de klant bepaalt. Ofwel: bij Janssen Elektrotechniek & Beveiliging is de Klant nog ouderwets Koning en dan maken we geen onderscheid in grote bedrijven of een particuliere klant.

Zakelijke markt
Ook voor de zakelijke markt luistert Janssen Elektrotechniek & Beveiliging goed zodat we proactief en oplossingsgericht mee kunnen denken. Onze adviseurs en technici beschikken over een enorme hoeveelheid kennis van alle producten en hebben veel ervaring met de verwerking en montage ervan. Het is zelfs zo dat onze zakelijke klanten ons zelf benaderen als zij er niet uitkomen, ongeschikte daken hebben of wanneer de huisinstallateur geen bijdrage kan leveren omdat de kennis ontbreekt.

Daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op. Al onze reeds opgeleverde projecten en de goede verstandhouding met onze opdrachtgevers waarvan er zelfs teruggrijpen naar onze beginjaren zijn hiervan het bewijs.

Hoe is onze werkwijze?
U neemt contact met ons op
Als u als zakelijke klant geïnteresseerd bent in zonnepanelen is voor een eerste contact een telefoontje of een email berichtje naar info@zonneenergieholland.com voldoende om een aanvraag te plaatsen. Het doen toekomen van een bestektekening met daarbij een uitleg is wenselijk.
Lees meer »