Hoe is onze werkwijze?

Hoe is onze werkwijze?

 

1. U neemt contact met ons op
Als u als zakelijke klant geïnteresseerd bent in zonnepanelen is voor een eerste contact een telefoontje of een email berichtje naar info@zonneenergieholland.com voldoende om een aanvraag te plaatsen. Het doen toekomen van een bestektekening met daarbij een uitleg is wenselijk.

2. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op
Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben nemen wij gegarandeerd binnen twee werkdagen telefonisch contact met u op. Aan de hand hiervan maken we een eerste inventarisatie. Vragen die daarbij aan de orde komen zijn wie de contactpersoon is, wat van Janssen Elektrotechniek & Beveiliging verwacht wordt en welk tijdbestek met de levering en/of montage is gemoeid.

3. Wij maken een vrijblijvende afspraak met u
Na het eerste contact maken wij een vrijblijvende afspraak bij u of ons op kantoor om te bespreken wat er mogelijk is. Indien nodig bezoeken we het project of inventariseren we de situatie ook op locatie. Hierbij onderzoeken we de mogelijkheden van het dak of daken,  de hoogte, het type dakbedekking, de hellinghoek, eventuele schaduw van bomen of andere objecten, de afstand van het dak naar de elektrische installatie of meterkast en de plaats waar de omvormer zou kunnen komen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij u nader adviseren en informeren over onze zonnepanelen, omvormers en montagesystemen, alsmede over de installatieprocedure. Indien u er prijs op stelt kunnen wij u tevens adviseren over subsidie, fiscale mogelijkheden en groene leningen voor investeringen in duurzame projecten.

4. Wij maken een offerte
Zodra alle wensen zijn geïnventariseerd op het gebied van de eventueel te leveren zonnepanelen, omvormers of montagesystemen, dan werken wij hiervan een passende offerte voor u uit.  Indien gewenst wordt de installatie en montage van alle te leveren materialen door onze zonne energie specialisten hierin meegenomen. In de offerte is tevens opgenomen  de algemene voorwaarden, installatie procedures, leveringstermijn en oplevering. Janssen Elektrotechniek & Beveiliging levert altijd met fabrieksgarantie op de materialen en een montage garantie. Verder geldt er een fabrieksgarantie op vermogen van 25 jaar.

Graag attenderen wij u erop dat indien subsidie mogelijk is dit eventueel kan worden aangevraagd met behulp van de offerte. Maar ook zonder subsidie zijn zonnepanelen al interessant. Het rendement is gestegen en de prijzen zijn drastisch gedaald. Bovendien betrekken wij door ons te leveren zonnepanelen rechtstreeks van de fabrikant waardoor we een scherpe prijs/kwaliteitverhouding kunnen garanderen.

5. Opdrachtbevestiging en installatieafspraak
Indien u akkoord gaat met onze offerte doen wij u zo spoedig mogelijk een opdrachtbevestiging toekomen. Na ondertekening van de opdrachtbevestiging is de opdracht definitief en zullen wij deze uitvoeren met de grootst mogelijke zorg. Tegelijkertijd spreken we een leveringsdatum en/of installatiedatum met u af, voor zover deze nog niet in de offerte is meegenomen.