Zonne Energie

Zonne Energie

Wij zijn gespecialiseerd in montage en installatie van zonnepanelen. Service, kwaliteit, flexibiliteit en altijd een goed advies zijn de sleutelwoorden waar we voor staan. We werken met een hecht team en houden vast aan persoonlijk contact tussen ons en u als klant. De korte lijnen binnen onze bedrijfsstructuur zorgen ervoor dat wij snel kunnen schakelen en daardoor oplossingsgericht kunnen werken.

Voor zowel de aanschaf van zonnepanelen kunt u bij ons terecht, evenals voor het plaatsen, monteren of installeren ervan. We leveren u het complete systeem van A tot Z, maar maken het u ook mogelijk hiervan delen af te nemen. Immers, met Janssen Elektrotechniek & Beveiliging kunt u alle kanten op. Onze grootste kracht vindt u daarom terug in onze enorme flexibiliteit, technische kennis en het leveren van vakwerk. We bekijken vooraf altijd de situatie ter plaatse alvorens een deskundig en passend advies uit te brengen.

Wij van Janssen Elektrotechniek & Beveiliging volgen alle innovaties in ons vakgebied op de voet, waardoor wij u altijd kunnen bedienen en informeren van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen, zonneboilers, omvormers en montagetechnieken. Wij stellen hoge eisen aan onze onderneming waarvan u als klant kunt profiteren.

Wij werken graag voor zowel de zakelijke markt als de particuliere markt.

ONZE ZES ZONNIGE ZEKERHEDEN!

Onze 5 garanties aan u:

  1. Persoonlijk Aanspreekpunt
  2. Hoogwaardige Kwaliteit & Service
  3. Langdurige Garantie
  4. Gegarandeerd Vakkundig geplaatst
  5.  Besparing voor Uzelf en het Milieu