NetworX, X-gen en Ademco

NetworX, X-gen en Ademco

De NetworX  en Ademco alarminstallaties staan bekend om hun gebruikersvriendelijkheid. Het systeem schakelt u eenvoudig in of uit door middel van het intoetsten van een pincode of door middel van een handzame afstandbediening. Voor bedrijven bieden wij een proximity tags aan, waardoor u gemakkelijk kunt nazien wie het laatst het systeem heeft bediend. Ademco heeft een bediendeel met ingebouwde key lezer.De aanleg van een NetworX of Ademco betekent niet dat uw woning of pand door allerlei apparatuur wordt ontsierd. De zichtbare componenten hebben een discreet en mooi design en passen harmonieus in elk interieur en kunnen eventueel draadloos worden uitgevoerd.

Janssen kan door middel van het plaatsen van een smartmodule uw inbraakcentrale laten uitschakelen door middel van een smartphone of tablet.

Bij het plaatsen van nieuwe Networx of X-Gen centrales wordt dit standaard voor uw ingebouwd. Met uw Smartphone kunt u in-, en uitschakelen en tevens zones overbruggen. Bij bestaande centrales dient u navraag te doen bij onze beveiligingsafdeling. Wij kunnen nazien of uw centrale schikt is voor een IP doormelding.