VKB

VKB

Het CCV, centrum voor criminaliteitspreventie en veiligheid, heeft weer een subsidiepot ter beschikking gestelt! De overheid wil via deze subsidie samen met een aantal leveranciers en installateurs, de kleine bedrijven helpen hun pand en eigendommen beter te beveiligen.

Kleine bedrijven komen in aanmerking voor een gratis veiligheidsscan. Bovendien krijgt u als ondernemer tot een maximum van € 1.000 vergoed, als u op basis van de veiligheidsscan investeert in veiligheidsmaatregelen.

Een VKB-scanner beoordeelt een onderneming op zwakke plekken in organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen en geeft advies op maat. Voor de aanpak is een speciaal team van adviseurs geselecteerd die de scans mogen uitvoeren.

Leveranciers, installateurs en trainingbureaus op het gebied van beveiliging hebben speciaal voor de nieuwe aanpak VKB ‘slimme’ pakketten met veiligheidsmaatregelen samengesteld. 1 van deze pakketen is een camera systeem bestaande uit 4 camera’s voor buiten en-/of binnen voor maar € 1.000 !

Geinterreseerd in een camerasysteem bestaande uit 4 camera’s? Lees dan hieronder meer over de VKB regeling

Voor wie is de regeling bestemd?

De nieuwe Aanpak Veiligheid Kleine Bedrijven is bedoeld voor ondernemingen met maximaal 5 vestigingen, met ieder maximaal 10 full time medewerkers. De vergoeding wordt toegekend aan bedrijven op basis van de inschrijving bij de Kamer Van Koophandel. Verenigingen en stichtingen zijn uitgesloten van deelname.

janssen_images_980x980_3