home
wie zijn wij
electro
beveiliging
zonnepanelen
contact

Beveiliging

beveiliging

VKB

Ga hier naar de pagina van de VKB regeling

Inbraak

Janssen ETB is een door Dekra goedgekeurd erkend BORG bedrijf. Daardoor kunnen wij een BORG-opleveringsbewijs verstrekken voor uw woning of bedrijfspand. De verzekeringsmaatschappijen vragen tegenwoordig veelal om deze certificaten in verband met de dekking.

Een inbraakinstallatie detecteert ongewenst bezoek door gebruik te maken van een combinatie van detectoren, deur- en raamcontacten. De detectoren worden op strategische plaatsen ( zones ) en op een discrete manier in uw woning of bedrijfspand geplaatst. Wanneer iemand ongewenst uw pand binnen tracht te dringen, neemt de detector een verandering in de zone waar en geeft onmiddellijk een alarmsignaal door aan de centrale. Deze zet vervolgens een sirene in werking en / of geeft een alarmmelding door aan een 24-uur bemande Alarmcentrale.

Ksenia

Bent u op zoek naar een inbraakinstallatie wat u gemakkelijk met uw Smartphone, Tablet of PC / MAC kunt besturen, dan hebben wij de oplossing voor u. Ksenia is de nieuwe Security Deminsie waarmee u in één klap het meest geavanceerde en design Security platform in huis haalt. Via uw Smartphone kunt u gemakkelijk het systeem in of uitschakelen, zones overbruggen en eventueel live camera beelden bekijken. Meerdere functies, zoals het op afstand besturen van uw zonnescherm of tuinsproeiers zijn ook mogelijk. Voor meer informatie en kijk plezier verwijzen wij u door het YouTube kanaal van Ksenia.

NetworX en Ademco

De NetworX  en Ademco alarminstallaties staan bekend om hun gebruikersvriendelijkheid. Het systeem schakelt u eenvoudig in of uit door middel van het intoetsten van een pincode of door middel van een handzame afstandbediening. Voor bedrijven bieden wij een proximity tags aan, waardoor u gemakkelijk kunt nazien wie het laatst het systeem heeft bediend. Ademco heeft een bediendeel met ingebouwde key lezer.De aanleg van een NetworX of Ademco betekent niet dat uw woning of pand door allerlei apparatuur wordt ontsierd. De zichtbare componenten hebben een discreet en mooi design en passen harmonieus in elk interieur en kunnen eventueel draadloos worden uitgevoerd.

inbouw magneetcontacten
NetworX LCD bediendeel
Ademco-bediendeel-met-key-lezer
Ademco bediendeel met key lezer
handzame-afstandbediening
Handzame afstandbediening
Design-bewegingsmelder
Design bewegingsmelder
inbouw-magneetcontacten
Inbouw magneetcontacten

Brand- en ontruimingsinstallatie

Janssen ETB is door DEKRA een gekeurd brandmeldinstallatie bedrijf. Wij hebben een samenwerkingsverband met diverse “erkende” branddetectie bedrijven in het kader van de erkenningsregeling  ”EVB” van de VEBON (Vereniging van Beveiligings Ondernemingen in Nederland) Deze regeling is op initiatief van de VEBON, VIP, Ministerie van Binnenlandse Zaken en de Directie Brandweer en Rampenbestrijding opgesteld. De regeling heeft tot doel een bijdrage tel leveren aan het verbeteren en inzichtgelijk maken van de kwaliteit van brandmeldinstallaties.

Een brandmeldinstallatie is nodig voor de veiligheid van personen en om brandschade zo veel mogelijk te beperken. Vaak eist de brandweer dat u een installatie aanlegt.

Een brandmeldinstallatie is een alarmtoestel dat afgaat al er brand is. Daarmee kunt u brand al in een vroeg stadium ontdekken. Er zijn 2 soorten installaties: een geadresseerbaar en een conventioneel systeem. Het verschil tussen deze systemen is het volgende: een gadresseerdbaar systeem kunt u gemakkelijk via de centrale bekijken waar de brandmelding vandaan komt doormiddel van een zone-aanduiding. Dit geeft als voordeel dat u sneller de brand ontdekt, hoe meer tijd er is om mensen in veiligheid te brengen en hoe meer tijd er is om de brand te blussen en dus schade te voorkomen.

Een brandmeldinstallatie bestaat uit een centrale besturingskast met handmelders of rookmelders of slowwhoops of nevenindicators en flitsers. Tevens kunnen wij ook sleutelbuizen leveren en plaatsen.

De installaties worden allemaal geplaatst op basis van de NEN 2535 of NEN 2575 regeling.

Janssen ETB maakt gebruik van Siemens, DX & Honeywell centrales.

Toegangscontrole

Met een toegangscontrole beheerd en controleert u de toegang tot uw pand of een specifiek gedeelte van uw pand. Uw pand wordt elektronisch beveiligd via een toegangscontrolesysteem, met speciale elektronische sleutel, lezers en keytags in plaats van de gewone sloten en sleutels. U bepaalt wie, waar en wanneer iemand toegang heeft in uw gebouw.

Elk personeelslid of bezoeker ontvangt een speciale sleutel of keytag om toegang te krijgen bij elke deur, poort of slagboom. Ze hoeven alleen hun sleutel bij de lezer te houden en de toegang wordt verleend of ontzegd, afhankelijk van wat hen is toegewezen. Bij verlies van de sleutel of keytag hoeven er geen sloten te worden vervangen. Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat uw gebouw is beveiligd en dat is iets wat niet haalbaar is met een gewoon slot- sleutelsysteem.

Janssen ETB levert en installeert de volgende systemen:

 • Standalone systemen
 • Deurkruklezers
 • Kaart en codelezers
 • Systeem codetableaus en kaartlezers
 • Toegangscontroles via tags
 • Toegangscontrole via vingeraderlezer
 • Deuropeners

toegangcontrole

 

Camera’s

Het beveiligen van uw woning, pand of magazijn door middel van camerabeveiliging. Elk jaar stijgt het percentage inbraken en diefstal in woningen en bedrijfspanden. Diefstal zorgt bij bedrijven voor derving: Financieel verlies door winkeldiefstal, leveranciersfraude, diefstal door personeel. Camerabeveiliging schrikt inbrekers en overvallers af en beperkt zo de kans op calamiteiten. Het vergroot bovendien de veiligheidsgevoelens van uw zelf thuis, dan wel uw medewerkers en klanten in uw bedrijf. Janssen ETB levert en installeert zowel analoge camerasystemen als IP camerasystemen.

Wij maken gebruik van de volgende camera’s

 • Buitencamera’s
 • Dome camera’s
 • Overzicht camera’s
 • LPR – kenteken camera’s
 • Verborgen camera’s
 • PTZ camera’s

Camera´s kunnen direct gekoppeld worden aan een inbraakbeveiligingssysteem en daarmee dus ook met de meldkamer.

Overal ter wereld live meekijken via uw Smartphone

Janssen ETB maakt gebruik van de volgende camera partners;

 • Fr Security
 • Mobotix
 • ADI
 • Osec

cameras

 

beveiliging