home
wie zijn wij
electro
beveiliging
zonnepanelen
contact

Electro

electro

Schakelmateriaal

Van dimmer of schakelaar voor de verlichting tot kinderbeveiliging op de stopcontacten. Schakelmateriaal is er in alle vormen en kleuren in inbouw en opbouw maar verschil is er van merk tot merk. Veel gebruikte merken door ons zijn Jung en Gira welke wij tevens op voorraad hebben. Ook is domotica sturing op het schakelmateriaal mogelijk voor dagelijks gebruik. Jung en Gira gebruiken hiervoor het KNX systeem dat bestuurbaar is via de Ipad. Kom langs voor meer informatie of kijk voor mogelijkheden op de site van Jung en Gira.

Telecom

Ondanks de grote groei van mobiele telefonie in de afgelopen jaren is de vaste telefoonlijn nog lang niet verdwenen bij particulieren en bedrijven. Van enkele aansluiting tot systemen met telefooncentrale, Janssen ETB regelt het. Samen met partners zorgen wij voor levering en installatie van compleet nieuwe installaties of modificatie van bestaande systemen. Ook IP-bellen is hierbij een optie.

TV, Geluid en Multimedia

Beeld en geluid ontbreken in bijna geen seconden meer in ons dagelijks leven. Belangrijk is hierbij juiste afstelling van de diverse systemen zodat er optimaal gebruik kan worden gemaakt van de functies. Van het maken van een aansluitpunt van een TV op de slaapkamer tot complexe beeld en geluid installaties in bedrijven, Janssen ETB regelt het. Ook voor Sonos-systemen en Spotify met besturing via telefoon of tablet kunt u bij ons terecht.

Verlichting

Van kleine verlichting in huis tot grote verlichtingsinstallaties rondom de voetbalvelden, verlichting is overal. Meeste elektra storingen in huis en op werk vinden hun aard in de verlichting. Kwalitatief hoog materiaal en juiste aansluiting hiervan is dus cruciaal. Duurzame verlichting is de trend van het moment. LED verlichting en spaarlampen zijn niet meer weg te denken als huidige verlichting maar dienen wel op de juiste wijze gebruikt te worden om hun efficiëntie te houden. Voor meer informatie over hoe u meer kunt besparen op uw energierekening door gebruik te maken van deze lichtbronnen kunt u bij ons terecht.

Kijk voor standaard verlichting en de laatste trends op de site van Lagotronics of download direct de gehele catalogus.

WeCycle

Janssen ETB het verzamelpunt in Noordwijkerhout voor uw oude verlichtingsbronnen en oude elektrische apparaten. Lichtbronnen als Tl lampen bevatten kwik welke bij vrij komen bij niet juiste vernietiging. Wij zorgen samen met WeCycle voor een kosteloze maar milieu vriendelijke verwerking van uw oude lampen en apparaten. Kijk voor meer informatie op de site van WeCycle.

Noodverlichting

Vaak vergeten maar cruciaal bij panieksituaties is noodverlichting. Daarnaast is het zo dat volgens de normeringen NEN 6088, NEN-EN 1838 en de ARBO-wetgeving bijna alle gebouwen moeten worden voorzien van noodverlichting. Hierbij vraagt brandweer vaak om een jaarlijks keuringsrapport van lampen en accu om werking te garanderen. Na installatie van noodverlichting bieden wij u standaard een onderhoudscontract aan. Ook bij bestaande installaties kunnen wij keuringen uitvoeren, eventueel aanpassen aan de huidige normering en een keuringsrapport opmaken.

Domotica

Domotica omvat alle apparaten in en rondom een woning of bedrijfspand welke met elkaar in verbinding staan en comfort bieden voor de gebruiker. De elektronische informatie kan worden gemeten, gestuurd of worden ingeregeld zodat functies van bijvoorbeeld licht en alarm automatisch worden geregeld. Denk hierbij aan het dimmen van lampen op een bepaald tijdstip, het op afstand controleren of inschakelen van alarm of het automatisch regelen van temperatuur in huis. Veelal worden deze functies ingeregeld via een lokale computer en kunnen via het internet overal ter wereld worden bediend. Extra comfort en gemak aan de gebruiker staan hierin centraal. Voor meer informatie en een demo van domotica kunt u bij Janssen ETB terecht of neem een kijkje op de site van Hager’s domotica systeem Domovea.

Internet

ethernetNiet meer weg te denken uit ons leven is het internet. Steeds meer apparaten staan in verbinding met een huisnetwerk of in verbinding met het internet. Interactieve TV, laptop, smart-TV, sonos-systeem, netwerkprinter of Playstation zijn maar enkele apparaten die gebruik maken van een netwerkaansluiting. Degelijke aansluiting of voldoende dekking van draadloze netwerk is dan ook een must. Janssen ETB helpt u graag op weg met uw verbinding tot het internet. Ook leveren wij WiFi-versterkers voor betere draadloze dekking in huis of bedrijf.

Tevens leveren en monteren wij in combinatie met partners grotere bedrijfsnetwerken met glasvezel en het snelle CAT6 netwerk.

Laadpunten auto

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Dit is een goede ontwikkeling, want wie wil er nou geen elektrische auto zonder benzine? Benzine is duur, maar ook schadelijk voor het milieu. Voor uw eigen geld en het milieu is het dus belangrijk dat straks iedereen in elektrische auto’s rijdt. Deze elektrische auto’s zullen straks allemaal opgeladen worden bij elektrische oplaadpunten. Dit elektrisch opladen zal straks elektrisch tanken genoemd kunnen worden. Elektrische oplaadpunten bevatten elektrische oplaadpalen waaraan een elektrische auto kan worden opgeladen

Janssen ETB is als servicedealer van het merk EV-box nauw betrokken in de ontwikkelingen rondom elektrisch rijden. Met inzicht in verbruik en geschikt voor alle automerken in EV-box marktleider in de elektrisch laden. Voor meer informatie rondom de EV-box en elektrisch laden kunt u uiteraard bij ons terecht.

electro